Er dit billede klar til Nordic Photo?

Vi er kritiske når vi udvælger billeder til Nordic Photo. Der er en række krav billederne skal leve op til og det kan være svært at vide om dit billede egentlig vil egne sig til vores side. For at optimere dine chancer for at dit billede går igennem i første forsøg, kan du lige tjekke om dit værk er klar til at blive solgt hos Nordic Photo. 

Er det mindst 4000 x 6000 pixels?

Billedet skal kunne holde til at blive blæst op i 100 cm på den korteste led. Vi kigger alle billederne igennem og vurderer om de kan holde til dette. Vi vil som regel opdage hvis billedet er blevet forstørret, så hellere at det er i original størrelse end at det er forstørret helt vildt.

Er det i Adobe RGB (1998)?

Vores printworkflow er opsat til Adobe RGB(1998), så for at få det bedste resultat skal billedet have denne farveprofil.

Er det i sideforhold 1:1, 2:3 eller 1:3?

Billedernes sideforhold er bestemt på forhånd for at gøre det let for kunden, derfor er det også vigtigt at jeres billeder er beskåret i det rigtige sideforhold. Hvis det ikke passer, beskærer vi billedet som vi vurderer det er bedst eller i værste fald kasserer vi billedet fordi vi ikke kan finde et crop vi mener passer til.

Er det unikt?

Vores mål er at levere smukke kvalitetsbilleder fra dygtige fotografer, som har noget at byde på. Derfor er det ikke alt der kommer igennem nåleøjet. Så overvej om dit billede er unikt nok til at en kunde vil have det hængende i mange år. For at sikre os at vores sortiment holder et højt niveau skal alle billeder igennem en screeningproces, hvor et godt blandet panel vurderer billederne.